Potek in vključitev

 

POTEK:

Terapije potekajo enkrat tedensko po 60 minut, klient/par/družina pa dobi stalen termin. Terapevtski ciklus zajema poleg uvodnega razgovora še 12 zaporednih srečanj in traja približno tri mesece. Po potrebi se lahko terapevtski cikel enkrat ali večkrat ponovi, na željo klientov pa se lahko tudi kadarkoli prekine. Na terapiji sodelujete s strokovno usposobljenim in izkušenim terapevtom sami, ali kot par ali kot družina.

VKLJUČITEV:

Pokličite nas na št. 030/235 117. V primeru, da se ne bomo uspeli oglasiti, vas bomo skušali čim prej poklicati nazaj, lahko pa nam pustite tudi sporočilo z vašimi podatki na telefonskem odzivniku ali kot sms sporočilo. Pogovorili se bomo glede vaših želja in dilem in se  dogovorili za uvodni razgovor. Ta je namenjen seznanitvi s terapevtskim procesom, z načinom dela in s terapevtom ter preverjanjem ustreznosti takšnega načina dela za vas ter vašim morebitnim vprašanjem, razrešitvi dilem ipd. 

 

V terapijo se lahko vključi vsak, ki je se je sposoben redno udeleževati terapevtskih srečanj, ki je pripravljen prostovoljno sodelovati in se je odločil nekaj spremeniti. Mladoletne osebe se terapije lahko udeležujejo le v spremstvu staršev oz. skrbnikov.

 

Stik lahko vzpostavite tudi preko e-pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

novoupanje logo

INDIVIDUALNE, ZAKONSKE IN DRUŽINSKE TERAPIJE IN IZOBRAŽEVANJE
Telefon: 030/235 117
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Prostori: Goriška cesta 17, Ajdovščina

#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }