Izobraževanje

 

DELAVNICE:

-        ZA SAMSKE 

so namenjene vsem, ki ne morejo najti pravega partnerja in zato ostajajo samski in vsem, ki so ostali sami po razhodu s partnerjjem/partnerko ter doživljajo strah, zavrženost, osamljenost, neprimernost, sram. Skupaj bomo odkrivali kdo smo, kaj čutimo in želimo in kam gremo v odnosih z drugimi.

-        ZA ZAKONCE IN PARE

so namenjene vsem parom, ki želijo še bolje razumeti sebe in svojega partnerja/partnerko in razreševati konflikte, ko se kljub trudu za odnos pogosto počutijo nerazumljeni, prizadeti in razočarani. Skupaj bomo v parih razvijali sočutje in spoštljivost ter iskali načine za poglabljanje odnosov.

-        ZA STARŠE

so namenjene vsem staršem, ki želijo še bolje razumeti sebe in svoje otroke in razreševati dileme v katerih se pogosto znajdejo kot starši, ki se ob različnih težavah počutijo nemočni, nesposobni in ne najdejo pravih načinov komunikacije z otroki. Krepili bomo občutke zaupanja v nepremagljivo moč starševstva.

-        ZA ZDRAVO SAMOPODOBO

so namenjene vsem, ki želijo še bolje razumeti sebe v odnosih z drugimi, verjeti vase in si zaupati. Iskali bomo stik s sabo preko telesa, razuma in čutenj, odkrivali kako na nas vplivajo pretekle izkušnje in jih skušali preseči ter krepili občutke moči in sposobnosti v odraslosti.

novoupanje logo

INDIVIDUALNE, ZAKONSKE IN DRUŽINSKE TERAPIJE IN IZOBRAŽEVANJE
Telefon: 030/235 117
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Prostori: Goriška cesta 17, Ajdovščina

#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }