Seminarji in delavnice

Izvajamo tudi delavnice, seminarje in predavanja z različnimi tem o medosebnih odnosih.

 

Vabljeni na ponovitev delavnice RAZVIJANJE NOTRANJE MOČI, ki bo 17. novembra 2017 (od 16,30-20h) in 18. novembra (9h -13.30)  v Ajdovščini, Goriška cesta 17 (Rizzatova vila). Vodili jo bosta dr. Sabina Jurič Šenk in Jerneja Dimec Bratina.

Na delavnici boste spoznali zakaj se vam boleče izkušnje v odnosih ponavljajo, odkrili načine kako preseči ustaljene vzorce razmišljanja, čustvovanja in vedenja, ozavestili kakšen je vaš odnos do sebe, prepoznali odzive telesa v različnih situacijah, se učili spopadati s stresom in ohranjati telesno in duševno zdravje, uvideli boste kako lahko vplivate na zadovoljstvo v medosebnih odnosih ter prepoznali kako lahko izkoristite notranjo moč.

V kotizacijo 85 eur je vključena tudi knjiga avtorice dr. Sabine Jurič Šenk: Kako najti moč za samopomoč?

Obvezne prijave: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Za več informacij pokličite: 041/34 14 14 (Sabina) ali 030/23 51 17 (Jerneja)

 

Delavnica:

SPOZNAVAM SEBE -

IZKUSTVENA DELAVNICA ZA VSAKOGAR, KI ŽELI NAJTI STIK

S SABO IN RAZUMETI SVOJE MISELNE, ČUSTVENE IN TELESNE

ODZIVE TER VEDENJE

Delavnica je namenjena vsem, ki si želite osebnostne rasti, spoznavati funkcioniranje same/ga sebe v različnih odnosih in prepoznavati kaj mislim, čutim, doživljam in kako se vedem, kaj mi telo in čustva pripovedujejo, zakaj sem takšen/a kot sem, kdo sem, sem lahko pristen/a ali nosim maske, kakšna je moč zaupanja in sočutja… Delavnica je izkustveno usmerjena in vsebuje veliko praktičnih vaj in primerov. Zasnovana je tako, da se posamezniku/ci ni potrebno javno izpostavljati,če si tega ne želi. Zaradi omejenega števila udeležencev je potrebna predhodna prijava.

 

DRUGE DELAVNICE:

 

 -        ZA SAMSKE 

so namenjene vsem, ki ne najdejo pravega partnerja/ke, ki morda ne morejo (fizično ali pa le v čustvenem smislu) oditi od doma in zato ostajajo samski in vsem, ki so morda ponovno ostali sami po neuspelem poskusu partnerstva ter doživljajo strah, zavrženost, osamljenost, neprimernost, sram. Skupaj bomo odkrivali kdo smo, kaj želimo in kam gremo v odnosih z drugimi.

 

-        ZA ZAKONCE IN PARE

so namenjene vsem parom, ki želijo še bolje razumeti sebe in svojega partnerja/ko, ki  se večkrat znajdejo v različnih konfliktih ali odtujenosti, ko se kljub trudu za odnos pogosto počutijo nerazumljeni, prizadeti, jezni in razočarani. Skupaj bomo odkrivali razloge za nesporazume, razvijali sočutje in spoštljivost ter iskali načine za poglabljanje odnosov.

 

-        ZA STARŠE

so namenjene vsem staršem, ki želijo še bolje razumeti sebe in svoje otroke in razreševati dileme v katerih se pogosto znajdejo kot starši, ko se počutijo nemočni in ne najdejo pravih načinov komunikacije z otroki ter imajo težave pri postavljanja meja in odgovornosti. Krepili bomo občutke zaupanja v nepremagljivo moč starševstva.

 

-        ZA ZDRAVO SAMOPODOBO

so namenjene vsem, ki želijo še bolje razumeti sebe v odnosih z drugimi, močneje verjeti vase in si zaupati. Iskali bomo stik s sabo preko telesa, razuma in čutenj, raziskovali vpliv preteklih prepričanj in občutij na doživljanje v sedanjih odnosih ter krepili občutke moči in sposobnosti v odraslosti.

 

 

 

novoupanje logo

INDIVIDUALNE, ZAKONSKE IN DRUŽINSKE TERAPIJE IN IZOBRAŽEVANJE
Telefon: 030/235 117
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Prostori: Goriška cesta 17, Ajdovščina