Izobraževanje

Vabljeni na ponovitev delavnice RAZVIJANJE NOTRANJE MOČI, ki bo 17. novembra 2017 (od 16,30-20h) in 18. novembra (9h -13.30)  v Ajdovščini, Goriška cesta 17 (Rizzatova vila). Vodili jo bosta dr. Sabina Jurič Šenk in Jerneja Dimec Bratina.

Na delavnici boste spoznali zakaj se vam boleče izkušnje v odnosih ponavljajo, odkrili načine kako preseči ustaljene vzorce razmišljanja, čustvovanja in vedenja, ozavestili kakšen je vaš odnos do sebe, prepoznali odzive telesa v različnih situacijah, se učili spopadati s stresom in ohranjati telesno in duševno zdravje, uvideli boste kako lahko vplivate na zadovoljstvo v medosebnih odnosih ter prepoznali kako lahko izkoristite notranjo moč.

V kotizacijo 85 eur je vključena tudi knjiga avtorice dr. Sabine Jurič Šenk: Kako najti moč za samopomoč?

Obvezne prijave: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Za več informacij pokličite: 041/34 14 14 (Sabina) ali 030/23 51 17 (Jerneja)

 

Izvajamo tudi različne druge delavnice na temo odnosov, starševstva, partnerstva, komunikacije in upravljanja s čustvi...

 

DELAVNICE:

-        ZA SAMSKE 

so namenjene vsem, ki ne morejo najti pravega partnerja in zato ostajajo samski in vsem, ki so ostali sami po razhodu s partnerjjem/partnerko ter doživljajo strah, zavrženost, osamljenost, neprimernost, sram. Skupaj bomo odkrivali kdo smo, kaj čutimo in želimo in kam gremo v odnosih z drugimi.

-        ZA ZAKONCE IN PARE

so namenjene vsem parom, ki želijo še bolje razumeti sebe in svojega partnerja/partnerko in razreševati konflikte, ko se kljub trudu za odnos pogosto počutijo nerazumljeni, prizadeti in razočarani. Skupaj bomo v parih razvijali sočutje in spoštljivost ter iskali načine za poglabljanje odnosov.

-        ZA STARŠE

so namenjene vsem staršem, ki želijo še bolje razumeti sebe in svoje otroke in razreševati dileme v katerih se pogosto znajdejo kot starši, ki se ob različnih težavah počutijo nemočni, nesposobni in ne najdejo pravih načinov komunikacije z otroki. Krepili bomo občutke zaupanja v nepremagljivo moč starševstva.

-        ZA ZDRAVO SAMOPODOBO

so namenjene vsem, ki želijo še bolje razumeti sebe v odnosih z drugimi, verjeti vase in si zaupati. Iskali bomo stik s sabo preko telesa, razuma in čutenj, odkrivali kako na nas vplivajo pretekle izkušnje in jih skušali preseči ter krepili občutke moči in sposobnosti v odraslosti.

novoupanje logo

INDIVIDUALNE, ZAKONSKE IN DRUŽINSKE TERAPIJE IN IZOBRAŽEVANJE
Telefon: 030/235 117
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Prostori: Goriška cesta 17, Ajdovščina